Fazer Lemppari

Fazer Lempparit ovat herkullisia leipiä, jotka maistuvat koko perheelle ja sopivat niin aamu-, ilta- kuin välipalaksi. Fazerin Lemppari-perhe on kasvanut ja monipuolistunut. Talven uutuustulokkaina valloittavat Lemppari Perunarieskanen ja Paahtosämpylät!

Lemppari-rieskaset

Rieskasegmentti on kasvussa ja makujen eri sävyt viehättävät kuluttajia. Lemppari Kaurarieskasen kylkeen on syntynyt uusi makuvariantti, Lemppari Perunarieskanen. Peruna tuo herkullista mehevyyttä pyöreään rieskaan. Lemppari-rieskasten rakastettu rakenne on saatu syntymään leipomalla leivät pehmeyden takaavaan kaurahauteeseen.

Lemppari-sämpylät

Suosittujen Lemppari Kaurasämpylöiden kaveriksi saapuvat nyt vinkeät ja aidosti paahtimeen suunnitellut Lemppari Paahtosämpylät. Niistä löytyy kaksi eri makuvaihtoehtoa:

  • Lemppari Paahtosämpylä Porkkana-kaura ja
  • Lemppari Paahtosämpylä Pehmeän jyväinen kaura

Valmiiksi halkaistut paahtosämpylät sujahtavat mukavasti paahtimeen, jossa ne saavat rapean pinnan menettämättä muhkeuttaan ja pehmeyttään. Leivät sisältävät täysjyväkauraa, joka tuo sämpylöihin lempeän maun. Ja mikä parasta, Lemppari-uutuuksissa on vähemmän, eli vain 0,8 g suolaa!

Tilaa ja tarjoa asiakkaille Lemppari-uutuuksia

Fazer Lemppari Kaurasämpylä 6kpl 300g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Lemppari Perunarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Lemppari Kaurarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Tutustu herkullisiin Lemppari-resepteihin!