Fazer Kiireetön perhe on laajentunut

Kiireettömille ei näy loppua. Perheeseen on syntynyt uusia mahtavia makuja.

Fazer Kiireetön -leivät ovat saaneet runsaasti aikaa – leivontaan käytetään jopa kokonainen vuorokausi. Taikinan vesipitoisuus on tavallista suurempi, minkä ansiosta leivästä tulee erityisen mehevä. Näin se myös säilyy tuoreena pidempään. Leivät viimeistellään käsin kauniilla viilloilla. Tyylikkäästi toteutettua ja valmista nautittavaksi!

Fazer Kiireetön -leivät on leivottu kotimaisesta viljasta, ilman lisäaineita. Leivät ovat laktoosittomia. Suosittelemme, että Fazer Kiireetön -leivät laitetaan jäisinä uuniin. Näin leivälle syntyy rapea pinta. Halutessasi, voit toki tarjolla leivät pelkästään sulattamalla. 

Fazer Kiireetön Ohranjyväleipä

Me ihmiset olemme parhaimmillamme levänneinä. Niin on myös leipä. Ohranjyvä taikoi ihan uudenlaisen Kiireettömän. Patalevon aikana taikina sai levähtää ja kehittää lempeän ja maistuvan ohraisen makunsa. Syntyi huumaavan hyvä paistopisteleipä, jossa ihanan pehmeä sisus ja rapea kuori.

Leipä on maidoton, laktoositon ja lisäaineeton. Myyntierälaatikossa on 9 leipää leipäpusseineen. 

Fazer Kiireetön Luomu maalaisleipä

Kiireetön Luomu Maalaisleivästä on nyt leivottu entistä huokoisempi versio.  Samassa yhteydessä paino muuttui hiukan pienemmäksi. Näillä muutoksilla onnistuimme saamaan sekä leivän maun että säilyvyyden entistä paremmaksi. 

Fazer Kiireetön Kauranjyväciabatta

Tämä herkullinen artesaanisämpylä on syntynyt viipyillen ja kiireettä kuten muutkin Fazer Kiireetön -sarjan tuotteet. Sämpylässä on ciabattalle tyypillinen pehmeä sitkoisuus ja ilmavan kevyt sisusrakenne suurine huokosineen. Tuote sisältää pehmeitä, mutta erottuvia kauranjyviä, jotka antavat tuotteelle lempeän kauraisan maun.

Sämpylä on laktoositon ja lisäaineeton. Myyntierän laatikko sisältää 35 sämpylää. 

Fazer Kiireetön Hapanjuurisämpylä

Tämä hapanjuuritaikinasta leivottu artesaanisämpylä on syntynyt viipyillen ja kiireettä kuten muutkin Fazer Kiireetön -sarjan tuotteet. Taikinalevon aikana sämpylään syntyy herkullinen hapanjuuren aromi sekä ilmavan kevyt rakenne suurine huokosineen.

Sämpylä on laktoositon ja lisäaineeton. Myyntierän laatikko sisältää 32 sämpylää. 

Molemmat Kiireetön-sämpylät ovat kypsiä pakasteita. Parhaan laadun ja rapean kuoren varmistamiseksi suositellaan paistoa, mutta myös pelkkä sulatus käy.

 

Fazer Kiireetön Ohranjyväleipä 9 x 400g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Kiireetön Luomu Maalaisleipä 8 x 360g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Kiireetön Kauranjyväciabatta 35 x 75g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Kiireetön Hapanjuurisämpylä 32 x 50g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Tunnetko jo muut Kiireettömät?

Pitkulaista, pyöreää, patonkia ja sämpylää, jokaiselle jotakin!