Fazer Vitriini

Vitriinivinkit - runsas ja siisti esillepano huomataan!

Herkullisilla tuotteilla täytetty näyttävä vitriini on kahvilan tai huoltoaseman katseenvangitsija ja käyntikortti. Asiakkaalle kannattaa tarjota makuelämyksiä kaikille aisteille: täytettyjä sämpylöitä, patonkeja, ciabattaa, ruisleipää, lehteviä pasteijoita ja croissantteja, tuoksuvia korvapuusteja ja meheviä piiraita!

Vitriini elää pitkin päivää

Elä asiakkaasi päivän mukaisesti! Tuoreet, isot täytetyt leivät tekevät vitriinistä herkullisen. Täytä vitriini muhkeilla täytetyillä leivillä ja croissanteilla heti aamusta.

Makean puolen perustuotteita ovat korvapuustit, pullat ja munkit. Näitä kannattaa olla valikoimissa koko päivän.
Iltapäivästä voi vitriiniin lisätä wienereitä ja piiraita, joilla saadaan lisää väriloistoa vitriiniin. Sulattamalla valmiit tuotteet ovat käteviä nopeuden ja helppouden takia. Voit ottaa kesken päivää tuotteita sulamaan ja täydentää vitriiniä tarvittaessa.

 

Hyödynnä sesongit ja juhlat

Vitriini elää sesonkien mukaan: kesällä tarjolle laitetaan kevyttä marjaista, talvella hedelmäistä ja mausteisempaa. Talonpulla on muunneltavuutensa ansiosta oiva tuote. Sen voi koristella kauden marjoilla tai hedelmillä, marmeladilla, pomadaraidoilla.

Hyödynnä juhlapyhät jo viikkoja ennen varsinaista juhlaa. Runebergin päivän kunniaksi Runebergintorttuja, laskiaisena laskiaispullia, vappuna munkkeja ja simaa. Jouluna tietenkin joulutorttua, piparipullia ja glögiä!

 

Lisämyyntiä Fazerin tuotteilla

Asettele vastapaistetut, tuoreet tuotteet kassan läheisyyteen esimerkiksi koriin lisämyynnin saavuttamiseksi. Keskeisellä paikalla olevat tuoksuvat tuotteet käyvät tästä nopeasti kaupaksi. Pullia kannattaa paistaa lisää pitkin päivää, ei kaikkea aamulla kerralla. Korit tai astiat eivät saa olla liian suuria, jotta runsas vaikutelma säilyy. Pienet Fazer namimunkit ja Kypsät kanelipuustit soveltuvat hyvin pieneksi herkkupalaksi heräteostoksia varten.

Kaikki tila kannattaa hyödyntää pitkään säilyvillä lisämyyntituotteilla. Fazerin suklaita ja karkkeja kannattaa sijoittaa joko kassan läheisyyteen, hyllyille tai vitriinin päälle.

Fazerin myyntipistehalstereita kannattaa hyödyntää myös lisämyynnin aikaan saamiseksi. Houkuttelevalla mainoskuvalla helpotat asiakkaasi ostopäätöstä ja saat lisämyyntiä pelkän kahvimyynnin sijaan.

 

Näyttävä vitriini on katseen vangitsija

10 vinkkiä houkuttelevaan vitriiniin

Näyttävä vitriini on katseen vangitsija