Foodservice-alan tapahtumat

Fazer yllättää suolaisilla pikkupurtavilla kevään ravintola-alan ammattitapahtumissa. Tule kanssamme maistelemaan uusia hehkeitä herkkuja.

Ravintola-alalla tapahtuu, ja paljon. Kesään on jo startattu Kespron Taste & Inspirations -tapahtumilla ympäri Suomea. Vielä muutama kiertueen kaupunki on ohjelmassa mukana, joten ehdit hyvin mukaan maistelemaan.

Toukokuussa myös Seinäjoki rokkaa, sillä Lakeus kokkaa maukkaassa HoReCa-tapahtumassa 14.5.2024. Kevään hotelli-, ravintola- ja keittiöalan ammattitapahtumat tarjoavat meille kaikille ruokapalvelukulttuurin huippuhetkiä.  

Lakeus kokkaa Seinäjoella 14.5.2024

Seinäjoen Lakeus kokkaa -ständillä maistatamme Fazerin alkuvuoden ruokaisia uutuuksia, Fazer Cheddarkierrettä ja Fazer Snackejä.

Fazer Cheddarjuustokierre on leivottu hiivalla nostatetusta voitaikinasta. Kierteen täytteenä on suussasulavaa cheddarjuustotäytettä. Herkullinen ulkonäkö on viimeistelty maistuvalla juustoraasteripotteella. Lehdekäs herkku on kesän ruokaisa unelmapala. Tutustu tuotteeseen.

Fazer Snack on tavallista pidempi ja kapeampi pasteija, jota on helppo syödä sotkematta. Se sopii niin kahvilan vitriinitarjoiluun kuin kokouspöydän ruokaisaksi palaksi. Makuvariantteina kaksi versiota; Palvattu kana ja Juusto&Paahdettu sipuli. Tutustu tuotteisiin.

Lakeus kokkaa Seinäjoella

Olemme mukana hotelli-, ravintola- ja keittiöalan ammattitapahtumassa Seinäjoella tiistaina 14.5.2024. Tule mukaan!

Lakeus kokkaa hotelli-, ravintola- ja keittiöalan ammattitapahtuma Seinäjoella tiistaina 14.5.2024. Tule mukaan!

Kevään Taste & Inspirations -kiertue

Kespron Taste & Inspirations -tapahtuma tuo ravintola-ammattilaiset yhteen! Nyt on hyvä ja inspiroiva hetki pysähtyä maistelemaan ja arvioimaan tämän hetken parhaimpia makumaailmoja. Taste & Inspirations -tapahtumia järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Levillä, Porissa, Turussa ja Kuopiossa. Tapahtumat ovat ammattilaisille maksuttomia. 

Tule maistamaan Fazerin parhaimmat riisipiirakat

Tämän kevään Taste & Inspirations -kiertueella tarjoilemme Fazerin muhevia riisipiirakoita; useita variaatioita ja rohkeita tarjoiluideioita. Tule maistelemaan ja kerryttämään lisää ideoita. Kerro meille, miltä maistuu ja miltä näyttää. Minkätyyppinen valikoima sopisi juuri sinulle? Rakennetaan yhdessä entistä parempaa makukokemusta elämästä nauttiville asiakkaillemme. Tervetuloa!

 

Tule mukaan maistelemaan

Vilkaise tapahtumapaikkakunnat ja valitse itsellesi sopivin päivä. Tule moikkaamaan meitä Fazerin ständille!

Ilmoittaudu mukaan Taste & Inspirations -tapahtumaan.

Riisipiirakka - monipuolinen perinneherkku

Riisipiirakka on perinneruokien aatelia. Fazerin piirakat leivotaan alkuperää kunnioittavilla resepteillä Lappeenrannassa.

Riisipiirakka - Fazerin monipuolinen perinneherkku

Makunystyröitä hivelevät riisipiirakka-reseptit

Loihdimme käyttöösi inspiroivia makuelämyksiä erilaisilla höysteillä.

Makuja ja inspiraatiota Fazerilta

Fazerin riisipiirakkavalikoima

Fazerin riisipiirakkavalikoimasta löytyy ammattilaiskeittiöille sekä kypsiä että raakapakastettuja piirakoita.

Fazerin riisipiirakkavalikoima