Purkkakauppa.fi on yhdistynyt Fazer Pro -yritysverkkokauppaan

Lue alta lisää kuinka voit jatkaa ksylitolituotteiden ostamista uudessa palvelussa

Purkkakauppa.fi yritysverkkokauppamme on yhdistynyt uuteen Fazer Pro -yritysverkkokauppaamme ja yhdistymisen myötä vanha Purkkakauppa.fi on lakkautettu. Yrityksesi voi jatkossa ostaa ksylitolisuurpakkaukset Fazer Pro -palvelusta. Tällä sivulla kerromme, kuinka otat uuden palvelun käyttöön. Fazer Pro on Fazer Makeisten ja Fazer Leipomoiden yhteinen yritysverkkokauppa. Lisää tietoa Fazer Pro yritysverkkokaupasta voit lukea täältä. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Uuden palvelun mukana tulee myös uusia ominaisuuksia:

Helpompi ja nopeampi ostaminen. Uusi verkkokauppa tuo mukanaan toiminnallisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat ostamista. Tällaisia ovat mm. valmiit ostoslistat ja tilaushistoria. Lisäksi yrityksesi tiedot löytyvät valmiiksi palvelusta. Lue lisää toiminnallisuuksista täältä.

Saatavuuden tarkistaminen. Nyt voit tarkistaa tuotteiden saatavuuden etukäteen haluamallesi tilauspäivälle. Voit tehdä tilauksen myös tulevaisuuteen.

Nopeammat toimitukset. Aikaisemman 1-2 viikon toimitusajan sijasta toimitusaika on nyt 3-4 arkipäivää kotimaan sisällä. Toimituksen hinta on riippuvainen toimituksen painosta ja toimituksen etäisyydestä. Toimitusmaksu lisätään laskulle toteutuneen mukaan. Näet suuntaa antavan rahtihinnaston suurimpiin kaupunkeihin täältä.

Laajempi valikoima. Uudesta palvelusta voit tilata myös muita Fazer Makeisille kuuluvia tuotteita ksylitolituotteiden lisäksi. Leipomotuotteiden ostaminen vaatii erillisen asiakkuuden Fazer Leipomoille.

Pidempi maksuaika. Uudessa palvelussa maksuaika on 14 päivää entisen 10 päivän sijaan.

Uusi palvelu palvelee vain yrityksiä ja yrityksellä tulee olla voimassa oleva y-tunnus laskutusta varten. Tarkistamme yrityksen tiedot Asiakastieto Oy:n yritysrekisteristä, minkä takia yrityksen y-tunnus on välttämätön.

Mikäli sinulla ei ole y-tunnusta (Esim kuluttaja-asiakkaat ja vanhempainyhdistykset), palvelemme teitä myös kuluttajaverkkokaupassamme, Fazer Storessa, mistä voit sujuvasti ostaa vastaavat tuotteet muilla maksutavoilla.

 

Näin aloitat ksylitolituotteiden tilaamisen uudessa Fazer Pro-verkkokaupassa:

Täytä alla oleva lomake käyttäjätilin aktivoimiseksi. Uudessa verkkokaupassa sinun tulee olla kirjautunut sisään tehdäksesi ostoksia. Voimme luoda yrityksellesi myös useita käyttäjiä. Ilmoita käyttäjien nimet ja sähköpostiosoitteet lisätietoja kentässä.

Käyttäjätilin aktivoiminen:  Vastaanotettuamme lomakkeen, aktivoimme käyttäjätilin mahdollisimman pian ja lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet salasanan luomiseen.

 

 

Haluan rekisteröityä Fazer Pro -tilaajaksi:

Yrityksen tiedot

Onko yrityksesi tilannut aikaisemmin ksylitolituotteita Fazerilta? (Purkkakauppa.fi tai sähköpostitse)*

Yhteyshenkilön tiedot

Toimitustiedot

Laskutustiedot

Verkkolaskutus

Tietosuojaseloste

Fazer Pro

Voit lukea Fazer Pro -palvelun yleiset ehdot täältä

Voit lukea Fazerin tietosuojaselosteen täältä

Painamalla Lähetä -painiketta, tiedot lähetetään Fazerin myyntipalveluun ja olemme sinuun yhteydessä tilin aktivoimiseksi.

Ksylitolituotteiden suurpakkaukset

Keräsimme suurpakkaukset kätevästi yhdelle sivulle. Löydät linkin myös navigaatiosta.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.