Tietoa toimituksista

Fazer Pro toimitusten aikataulu- ja hintatiedot

 

Fazer Makeisten ja Fazer Leipomoiden tilaukset käsitellään ja toimitetaan omina tilauksina kyseisen liiketoimintayksikön prosessien mukaisesti. Huomioithan, että

Tilaukset Fazer Leipomoiden seuraavan päivän toimituksiin tulee lähettää Fazer Prosta klo 13.30 mennessä. Maanantain toimitukset tilataan perjantaina viimeistään klo 13.30.

Fazer Makeisten ulkomaantoimituksilla on pidempi toimitusaika. Lue alta tarkemmin kotimaan ja ulkomaan toimituksesta sekä toimitusaikataulusta ja hinnoista.

 

Fazer Makeisten toimitukset

Käsittelemme tilauksenne 1-2 arkipäivän kuluessa ja toimitamme tilaamanne tuotteet seuraavasti:

Vakiotuotetilauksen toimitusaika on kotimaassa 2-4 arkipäivää tilauksesta.

EU- alueella toimitusaika on 5-10 arkipäivää, joten ulkomaan tilauksesi on perillä keskimäärin  muutaman arkipäivän myöhemmin valitsemastasi päivämäärästä.

Poikkeustapauksissa tai jos tilaamaanne tuotetta tai tuotteita ei juuri nyt ole saatavilla, olemme teihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimituskulut sekä voimassa oleva arvonlisävero lisätään toimitukselle toteutuman mukaisesti. Voit katsoa suuntaa antavan hinnaston Fazer Makeisten kotimaan toimitushinnoista täältä.

 

Fazer Leipomoiden toimitukset

Fazer Pron kautta tehtyjen tilausten toimitukset käsitellään Fazer Leipomoiden vakiintuneiden toimitusprosessien mukaisesti.

  • Seuraavan päivän tuoretuotetoimitukset tehdään klo 13.30 mennessä.
  • Maanantain toimitukset tehdään perjantaina klo 13.30 mennessä.
  • Jos tilaus- ja toimituspäivän välille sattuu juhlapyhiä, tee tilaus vuorokautta ennen juhlapyhää. Ilmoitamme poikkeusaikatauluista myös asiakastiedotteella.