Tilaa Suomen makeimmat yrityslahjat

Fazerilta saat helposti ja vaivattomasti Suomen makeimmat yrityslahjat henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille, jopa suoraan kotiovelle toimitettuna

Valmiit tuotepaketit

Tee tilaus valmiista tuotepaketista kätevästi suoraan verkossa. Toimitukset toimistolle tai kotiin.

Valmiit tuotepaketit

Personoitavat tuotteet

Suunnittele tuote yrityksesi viestillä ja tilaa helposti Custom Fazer -palvelussa

Personoitavat tuotteet

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazerin Yritysmyynti yrityslahjapalvelun laaja valikoima tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin käyttötarkoituksiin henkilökunnan lahjoista kumppaneiden muistamiseen.

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Vastuullisuus on meillä kaiken ytimessä. Tässä artikkelissa kerromme kuinka se näkyy tekemisessämme.

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

 

Valmiit tuotepaketit:

Valmiit tuotepaketit ovat helppo ja näyttävä tapa muistaa henkilöstöä ja kumppaneita. Saat nämä  kätevästi joko toimistolle toimitettuna tai vaikka suoraan vastaanottajien kotiosoitteisiin. Tutustu herkulliseen valikoimaan alla ja aloita valitsemalla tuote ja määrä. Tämän jälkeen pääset syöttämään toimitus- ja laskutustiedot. Tutustu myös tilausohjeisiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin. Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä.

Fazer Välipalaboksi

Herkuttele terveellisesti Fazer Välipalaboksilla! 💛 Tämä runsas energiapaketti tuo työpäiviin lisää virtaa ja hyvinvointia. Fazer Välipalaboksin huolella valitut tuotteet, jotka auttavat pysymään virkeänä ja keskittyneenä läpi päivän. Tee arjesta herkullisempi tilaamalla Fazer Välipalaboksi – makuelämyksiä ja hyvinvointia yhdessä paketissa!

Sisältö: Pätkis Crunchy Protein patukka 45g​, Dumle Crunchy Protein patukka 45g​, Fazer alku granolapala mustikka 120g, KF KauraChoco hasselpähkinä 62g, Pure dark 70% cocoa 95g​, Pure dark 70% twist of mint 95g, Xylimax trio täysksylitolipurukumi 130g, Xlylimax piparminttu pastilli 38g​, Fazer Ässä Mini hedelmäpastilli 40g​, Fazer alku kuningatar annospikapuuro 200g, Alku raspb&blueb porridge 200g (5x40g)​, Froosh Smoothie Immunity 235 ml, Froosh Smoothie Energizer 235 ml.

Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino 1,9kg.

 

Pienennä

24,20 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Geisha x Iittala

Elegantti uutuus! Fazerin ja Iittalan yhteistyössä luoma Geisha x Iittala -boksi juhlistaa suomalaista perintöä ja korkeaa laatua yhdistäen rakastetut brändit uniikiksi lahjaksi. Boksista löytyvä Aalto-kulho on valmistettu kanervan sävyssä ainoastaan Geisha x Iittala -boksia varten, mikä tekee lahjasta aivan erityisen ✨. Tämä ylellinen lahja sopii asiakkaille, ulkomaisille vieraille sekä henkilöstön erityiseen muistamiseen.

Geisha x Iittala tuoteboksi sisältää:

1 x Geisha 150 g
1 x Geisha Dark 150 g
1 x Iittala Aalto kulho 75mm Kanerva

Laatikon koko: 245mm x 140mm x 90mm. Paino n.0,87 kg. Tuotteen arvonlisävero 24%.

Pienennä

38,62 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Patukkaboksi

Toimitus myös postilaatikkoon. Telkkarista tuttu Patukkajengi seikkailee myös yrityslahjojen maailmassa. Hurmaavat Fazer Patukat Suffeli, Fazerina, Kismet, DaCapo...  Patukkaboksista löytyvät kaikki Fazerin klassikkopatukat. Jos kaikki patukat eivät ole vielä tuttuja, tilaa tämä boksi ja sieltä saattaa löytyä uusi suosikkipatukka. Tai tehkää toimistolla sokkotesti - kuka onkaan työporukan kiistaton patukkapäällikkö!

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 227 mm x 197 mm x 25 mm. Paino noin 0,5 kg.

Pienennä

8,68 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 30 kpl
Määrä

Fazer Suomalaiset suosikit

Fazerin Suomiboksi sisältää monipuolisen valikoiman rakastettuja Suomi-makuja. Boksi kokoaa yhteen suklaata, salmiakkia, hedelmäkarkkeja, keksejä ja hapankorppuja. Lemppareita moneen makuun!

Sisältö: Karl Fazer maitosuklaa 200 g, Kismet 55g suklaapatukka, Domino 175 g täytekeksejä, Marianne 220g karkkipussi, Pantteri Mix 180 g karkkipussi, Oululainen Hapankorppuja 200 g, Fazer Salmiakki Mix 180 g karkkipussi, Susu Original snack suklaapatukka 40 g

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,5kg.

Pienennä

17,45 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Klassikkoboksi

Fazerin Klassikkoboksi kerää yhteen rakastetut Fazerin karkit ja suklaat. Erinomainen paketti lahjaksi kotikonttorille tai piristykseksi kahvihuoneeseen. Tässä boksi klassikoita, tuttuja ja rakastettuja tuotteita, joista löytyy lemppareita jokaiseen makuun: suklaata, karkkeja ja salmiakkia. Mukana ovat tietenkin Fazerin Sininen, Geisha, Pantteri, Pihlaja, Marianne, Turkinpippuri ja Fazerin Salmiakki, yhteensä 1,5 kiloa herkkuja.

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,72kg.

Pienennä

24,47 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

 

Näin teet yrityslahjatilauksen valmiista tuotepaketista:

1. Valitse tuote ja haluttu määrä. Tutustu yllä oleviin tuotteisiin ja valitse kiinnostava tuote ja syötä tilausmäärä. Mikäli haluat pakettiin mukaan oman viestin, voit lisätä sen seuraavassa vaiheessa. Viesti liimataan tarrana paketin päälle.

2. Anna lisätiedot toimituksesta. Halutessasi toimitamme tuotteet suoraan vastaanottajan kotiin tai suuremmissa erissä toimipaikkoihin.  Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista.

3. Syötä tilaajan tiedot sekä laskutustiedot. Tilauksen lopussa voit esittää lisäkysymyksiä tai toiveita.

Huomioithan, että tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Tuotteiden toimitusaika on noin 8-20 arkipäivää tilausmäärästä ja saatavuudesta riippuen, joten varaathan riittävästi aikaa toimitukselle. Vahvistamme saatavuuden ja toimitusajan tilauksen yhteydessä. Laskulle lisätään arvonlisävero 14 %. Tarkemmin ehtoihin voit tutustua täällä.

Voit myös toivoa toimituspäivää ja me pyrimme toimittamaan tuotteesi mahdollisimman lähelle toivettasi. Toimitus on kuitenkin riippuvainen myös kuljetusyhtiön toiminnasta, joten ihan tarkkaa toimituspäivää emme voi luvata.

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa: yrityspalvelu@fazer.com. Autamme mielellämme!

 

Usein kysyttyä yrityslahjoista

Tutustu alla usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen yrityslahjojen ja Fazerin tuotteiden tilaamiseen. Klikkaa kysymystä ja vastaus aukeaa alle.

Meillä on kaksi eri myyntikanavaa. Toinen on kuluttajille suunnattu verkkopalvelu Fazer Store ja toinen on yrityksille suunnattu Yrityspalvelu, joka palvelee tämän sivun kautta. Valitettavasti emme voi myydä Fazer Storen tuotteita yrityspalvelun kautta.

Yrityspalvelun valikoima on suppeampi, mutta y-tunnuksen omaaville yrityksille ja yhdistyksille helpompi. Maksutapana käy lasku ja toimitamme tuotteet kätevästi rahtina tai voimme toimittaa ne puolestanne vaikka suoraan vastaanottajille saakka. Voit tutustua yrityspalvelun valikoimaan ja tehdä tilauksesi tämän sivun kautta.

Voimme toimittaa yrityslahjat joko suoraan vastaanottajille koteihin saakka tai sitten isommat erät rahtina toimipisteisiinne.

Suoraan vastaanottajille lähetettävät valmiit lahjaboksit toimitetaan DHL:n välityksellä. Lahjalaatikko toimii myös kuljetuslaatikkona.

DHL Express kotiinkuljetuksen hinta:
Kotimaassa suoraan vastaanottajan kotiosoitteeseen 8,68 €, alv 0 %
Muihin EU-maihin 13,95 € alv 0 %.

Patukkaboksille voi valita myös toimituksen postilaatikkoon, toimituksen hinta on 3,42 € / kpl

Rahtitoimitusten hinta vaihtelee matkan ja lähetyksen painon mukaan. Esimerkiksi max. 50 kg lähetys pääkaupunkiseudulle toimitettuna maksaa 16,65 € ja Ouluun 24,56 €.

Lisätietoja toimitusten hinnoista löydät täältä.

Yhdellä yrityslahjatilauksella voit tilata vain yhdenlaisen lahjaboksin ja määritellä sille toimitustavan. Jos kuitenkin haluat lisätä tilauksellesi useampia eri tuotteita toimitettuna yhteen osoitteeseen, voit kirjoittaa toiveesi tilauksen kohdassa 4 ”lisätietoja tilaukselle” ja huomioimme toisen tuotteen lisäämisen tilaukselle.

Yrityspalvelussa maksutapana on lasku. Kuitenkin, Custom Fazer -palvelussa voit maksaa personoitujen tuotteiden tilauksen myös kortilla. Kuluttajaverkkokaupassamme Fazer Storessa on käytössä yleisimmät verkkomaksutavat.

Yrityslahjat ja personoidut tuotteet voit tilata ilman rekisteröitymistä, mutta jos haluat tilata vakiotuotteitamme yritysverkkokaupastamme Fazer Prosta, se vaatii rekisteröitymisen. Lue lisää Fazer Pro -yritysverkkokaupastamme.

Yrityslahjatilaukset tehdään suoraan verkkopalvelussa, sillä näin saamme kerralla kaikki tarvittavat tiedot tilaukselle. Voit tilausprosessin lopussa myös antaa lisätietoja, toiveita tai kysymyksiä tilauksen. Olemme yhteydessä vastaanotettuamme tilauksen ja vahvistamme tilauksen. Autamme kyllä mielellämme, mikäli tarvitset apua tilaamisen kanssa. Tavoitat meidät osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com

Toivomme sinun tekevän tilauksesi yrityksille suunnatussa verkkokaupassamme FazerPro:ssa. Tutustu Fazer Pro -palveluun täältä.

Käythän rekisteröitymässä palveluun. Rekisteröintihakemuksen käsittely kestää 1-2 arkipäivää. Rekisteröitymisen jälkeen luomme sinulle tunnukset ja toimitamme ohjeet käyttäjätilin aktivointiin. Sen jälkeen pääsetkin jo tekemään ostoksia. Rekisteröityneenä näet myös hinnat.

Palvelussa näkyvät hinnat ovat ilman veroa. Laskulle lisätään rahti toteutuman mukaan sekä arvonlisävero 14 %. Palvelun maksuehto on 14 päivää. Kotimaan tilausten toimitusaika on 3-4 arkipäivää.

Palvelun ehdot kokonaisuudessaan löytyvät täältä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme osoitteessa yrityspalvelu@fazer.com

Voit suunnitella oman ainutlaatuisen tuotteesi kätevästi Custom Fazer -verkkopalvelussamme, josta löytyy myös koko personoitujen tuotteiden valikoimamme. Palvelussa pääset suunnittelemaan tekstin ja näet miltä oma tuotteesi näyttää. Tilauksen voi maksaa laskulla tai verkossa. 

Palvelussa näkyvä hinta sisältää personoinnin, laadukkaan Fazer-tuotteen ja arvonlisäveron 14 %. Tarkemmat tiedot tuotteiden ja toimitusten hinnoittelusta löydät hinnastosta. Hintaan vaikuttaa myös tilausmäärä.

Voinko tilata valmiin tuotepaketin itse valitsemillani tuotteilla?

Ensisijaisesti myymme valmiiksi suunniteltuja tuotepakettejamme. Mikäli haluatte teille räätälöidyn tuotepaketin, käsittelemme toiveenne tapauskohtaisesti saatavuuden ja mahdollisuuksien mukaan. Tässä tapauksessa tilausmääränne tulee kuitenkin olla yli 1000 kpl. Voit kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme yrityspalvelu@fazer.com.

 

Käsintehdyt konvehdit

Suklaakonvehtimme valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Kaikki Fazerin herkulliset suklaat on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Suklaanvalmistuksen taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Fazerin käsintehdyt konvehdit ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka tuovat ripauksen luksusta hetkeen kuin hetkeen. Konvehdeissa toimitusaika on noin 3-4 viikkoa, joten otathan sen huomioon kun olet tilaamassa. Tuotteet valmistetaan tilausta kohden. Tarkemmat tiedot ja tilaukset sähköpostilla yrityspalvelu@fazer.com.

 

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl (445g)

Rasia sisältää 36 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 61,23 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Rasia sisältää 16 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 33,16 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Rasia sisältää 8 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 19,21 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Handmade Sulapac box, hinta 13,07 € alv 0% Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa – minimitilausmäärä 3 myyntierää (24 rasiaa). Rasiassa on 7 kappaletta konvehteja. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 4kk valmistuksesta.

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

 

Muut Fazerin makeistuotteet

Kaipaatko vielä jotain muuta? Alla vielä listattuna muutamia suosittuja tuotteita. Kaikki suoraan Yritysmyynnin kautta tilattavissa olevat makeiset, keksit ja Oululaisen hapankorput sekä jälkiuunilastut löydät tuotekuvastoistamme. Voit tiedustella tuotteista ja tilaamisesta osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen

Yritystilauksissamme noudatetaan Fazer Pro -yritysverkkokaupan käyttöehtoja.

 

Fazer Pro -yritysverkkokauppa

Mikäli sinulla on tarvetta toistuvalle tilaamiselle, tutustu Fazer Pro -palveluun. Lue palvelun eduista ja uusista ominaisuuksista.

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy Fazer Pro -palveluun ja pääset hyödyntämään yritysverkkokauppaamme hankinnoissasi

Aina ajankohtaisia lahjoja

Karl Fazer Sydänrasia 225g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Maitosuklaa 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Vadelmajugurtti 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Toimisto- ja kokoustarjoilut

Karl Fazer Maitosuklaa 3,0 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Marianne 2,5kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.