Tilaa Suomen makeimmat yrityslahjat

Tervetuloa Fazerin yrityslahjakauppaan, jossa makeiset muuntuvat unohtumattomiksi lahjoiksi yrityksellesi

Fazerilta saat helposti ja vaivattomasti Suomen makeimmat yrityslahjat henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille, jopa suoraan kotiovelle toimitettuna

Tutustu herkullisiin vaihtoehtoihimme, kun haluat hemmotella henkilöstöäsi, ilahduttaa kumppaneitasi tai tehdä vaikutuksen arvostettuihin asiakkaisiisi. Fazerin herkut tarjoavat täydellisen viimeistelyn erilaisiin tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin sekä yritysjuhliin. Luo ikimuistoisia hetkiä herkullisilla yllätyksillä, sillä kuka voisi vastustaa makeisia lahjaksi.

Laadukkaasta valikoimastamme löydät myös personoitavat tuotteet – valitse esimerkiksi Fazerin Sininen -suklaalevy omalla viestillä tai luo oma karkkiboksi yrityksen logolla ja värillä, jonka avulla huomioarvo on taattu. Kaikki tämä on mahdollista käden käänteessä ja vaikka suoraan kotiovelle toimitettuna.

Saat tilattua yrityslahjat helposti ja kätevästi laskulla. Katso tarkemmat tilausohjeet valmiiden tuotepakettien alta. Huomioithan, että voit tilata yrityslahjat ilman rekisteröitymistä.

Yksinkertaista ja herkullista – tervetuloa luomaan makeita hetkiä yhdessä Fazerin kanssa! 

Valmiit tuotepaketit:

Fazer Pääsiäisboksi 2024

Fazer Pääsiäisboksi sisältää kevään herkulliset uutuudet ja klassikot ja siitä riittää myös virpojien koriin! Boksin kruunaa todellinen pääsiäisen legenda, Mignon-muna. Mignon-muna on maidoton suklaamuna, joka valetaan käsin aitoon kananmunankuoreen. Mignonin kaverina ovat herkulliset Tutti Frutti pääsiäiskarkit ja uudet Pätkis, Dumle ja Tutti Frutti suklaamunat. Boksista löydät myös raikkaaseen kevätsäähän sopivan Remix Spring 400g karkkipussin.

Sisältö: 2 x Mignon-muna 52 g, Dumle Bunnies suklaakuvioita 122g, Pätkis Chocolate eggs suklaamuna 130g, Fazer Easter Dragee 180 g karkkipussi, Dumle Chocolate eggs suklaamuna 130g, Tutti Frutti Chocolate eggs 130 g pussi, Tutti Frutti Beans 130 g karkkipussi, Remix Spring karkkipussi 400g.

Huomaathan, että kuvassa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,3kg.

Pienennä

26,20 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Geisha x Iittala

Elegantti uutuus! Fazerin ja Iittalan yhteistyössä luoma Geisha x Iittala -boksi juhlistaa suomalaista perintöä ja korkeaa laatua yhdistäen rakastetut brändit uniikiksi lahjaksi. Boksista löytyvä Aalto-kulho on valmistettu kanervan sävyssä ainoastaan Geisha x Iittala -boksia varten, mikä tekee lahjasta aivan erityisen ✨. Tämä ylellinen lahja sopii asiakkaille, ulkomaisille vieraille sekä henkilöstön erityiseen muistamiseen.

Geisha x Iittala tuoteboksi sisältää:

1 x Geisha 150 g
1 x Geisha Dark 150 g
1 x Iittala Aalto kulho 75mm Kanerva

Laatikon koko: 245mm x 140mm x 90mm. Paino n.0,87 kg. Tuotteen arvonlisävero 24%.

Pienennä

38,62 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Uutuusboksi Talvi 2024

Fazerin Talven 2024 uutuusboksi kerää yhteen talven makeimmat uutuudet! Boksi on täydellinen joululahja herkkujen ystävälle tai työkavereiden kanssa jaettavaksi. Boksista löytyy klassikkoherkkujen odotetuimmat uutuudet kuten Remix-karkkipussien miniversiot, Susun Minttu Snacksit sekä Karl Fazerin suussa sulava Pretzel maitosuklaalevy.

Sisältö:

Karl Fazer Pretzel suklaalevy 180 g, 2 x Kismet Pätkis suklaapatukka 41g, Susu Snacks Minttu pussi 160g, Remix Mini Choco karkkipussi 100g, Remix Mini Sour karkkipussi 120g, Remix Mini Minis karkkipussi 120g, Pätkis Crunchy proteiinipatukka 45g, Dumle Crunchy proteiinipatukka 45g

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1 kg.

Pienennä

17,45 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Patukkaboksi

Toimitus myös postilaatikkoon. Telkkarista tuttu Patukkajengi seikkailee myös yrityslahjojen maailmassa. Hurmaavat Fazer Patukat Suffeli, Fazerina, Kismet, DaCapo...  Patukkaboksista löytyvät kaikki Fazerin klassikkopatukat. Jos kaikki patukat eivät ole vielä tuttuja, tilaa tämä boksi ja sieltä saattaa löytyä uusi suosikkipatukka. Tai tehkää toimistolla sokkotesti - kuka onkaan työporukan kiistaton patukkapäällikkö!

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 227 mm x 197 mm x 25 mm. Paino noin 0,5 kg.

Pienennä

8,68 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 30 kpl
Määrä

Fazer Suomalaiset suosikit

Fazerin Suomiboksi sisältää monipuolisen valikoiman rakastettuja Suomi-makuja. Boksi kokoaa yhteen suklaata, salmiakkia, hedelmäkarkkeja, keksejä ja hapankorppuja. Lemppareita moneen makuun!

Sisältö: Karl Fazer maitosuklaa 200 g, Kismet 55g suklaapatukka, Domino 175 g täytekeksejä, Marianne 220g karkkipussi, Pantteri Mix 180 g karkkipussi, Oululainen Hapankorppuja 200 g, Fazer Salmiakki Mix 180 g karkkipussi, Susu Original snack suklaapatukka 40 g

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,5kg.

Pienennä

17,45 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Klassikkoboksi

Fazerin Klassikkoboksi kerää yhteen rakastetut Fazerin karkit ja suklaat. Erinomainen paketti lahjaksi kotikonttorille tai piristykseksi kahvihuoneeseen. Tässä boksi klassikoita, tuttuja ja rakastettuja tuotteita, joista löytyy lemppareita jokaiseen makuun: suklaata, karkkeja ja salmiakkia. Mukana ovat tietenkin Fazerin Sininen, Geisha, Pantteri, Pihlaja, Marianne, Turkinpippuri ja Fazerin Salmiakki, yhteensä 1,5 kiloa herkkuja.

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,72kg.

Pienennä

24,47 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Näin teet yrityslahjatilauksen valmiista tuotepaketista:

1. Valitse tuote ja haluttu määrä. Tutustu alla oleviin tuotteisiin ja valitse kiinnostava tuote ja syötä tilausmäärä.

2. Anna lisätiedot toimituksesta. Halutessasi toimitamme tuotteet suoraan vastaanottajan kotiin tai suuremmissa erissä toimipaikkoihin. Voit myös liittää pakettiin haluamasi viestin. Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista.

3. Syötä tilaajan tiedot sekä laskutustiedot. Tilauksen lopussa voit esittää lisäkysymyksiä tai toiveita.

Huomioithan, että tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Tuotteiden toimitusaika on noin 8-20 arkipäivää tilausmäärästä ja saatavuudesta riippuen, joten varaathan riittävästi aikaa toimitukselle. Vahvistamme saatavuuden ja toimitusajan tilauksen yhteydessä. Laskulle lisätään arvonlisävero 14 %. Tarkemmin ehtoihin voit tutustua täällä.

Voit myös toivoa toimituspäivää ja me pyrimme toimittamaan tuotteesi mahdollisimman lähelle toivettasi. Toimitus on kuitenkin riippuvainen myös kuljetusyhtiön toiminnasta, joten ihan tarkkaa toimituspäivää emme voi luvata.

Tarvitsetko apua tai lisätietoja? Ota meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa: yrityspalvelu@fazer.com. Autamme mielellämme!

Personoitavat tuotteet:

 

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Tyylikäs pakkaus persoonallisella viestillä. Myös takapuolelle voi laittaa pidemmän viestin. Minimitilaus on 20 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri teksti.

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Minimitilaus on 24 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri kuva. Sopii myös varainkeruuseen.

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Karkkipaketti omalla logolla ja värillä

Personoi pakettisi yrityksen omalla logolla ja valitsemallasi värillä. Valitse karkkipussi vaihtoehdoista

Karkkipaketti omalla logolla ja värillä

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Vain Fazerilta voit tilata Fazerin Sinisen yrityksesi omalla viestillä.

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Marianne-paketti omalla viestillä

Mukaan tulee kortti, johon saat pidemmän tekstin.

Marianne-paketti omalla viestillä

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazerin Yritysmyynti yrityslahjapalvelun laaja valikoima tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin käyttötarkoituksiin henkilökunnan lahjoista kumppaneiden muistamiseen.

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Vastuullisuus on meillä kaiken ytimessä. Tässä artikkelissa kerromme kuinka se näkyy tekemisessämme.

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Käsintehdyt konvehdit

Suklaakonvehtimme valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Kaikki Fazerin herkulliset suklaat on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Suklaanvalmistuksen taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Fazerin käsintehdyt konvehdit ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka tuovat ripauksen luksusta hetkeen kuin hetkeen. Konvehdeissa toimitusaika on noin 3-4 viikkoa, joten otathan sen huomioon kun olet tilaamassa. Tuotteet valmistetaan tilausta kohden. Tarkemmat tiedot ja tilaukset sähköpostilla yrityspalvelu@fazer.com.

 

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl (445g)

Rasia sisältää 36 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 61,23 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Rasia sisältää 16 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 33,16 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Rasia sisältää 8 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 19,21 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Handmade Sulapac box, hinta 13,07 € alv 0% Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa – minimitilausmäärä 3 myyntierää (24 rasiaa). Rasiassa on 7 kappaletta konvehteja. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 4kk valmistuksesta.

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Muut Fazerin makeistuotteet

Kaipaatko vielä jotain muuta? Alla vielä listattuna muutamia suosittuja tuotteita. Kaikki suoraan Yritysmyynnin kautta tilattavissa olevat makeiset, keksit ja Oululaisen hapankorput sekä jälkiuunilastut löydät tuotekuvastoistamme. Voit tiedustella tuotteista ja tilaamisesta osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen

Yritystilauksissamme noudatetaan Fazer Pro -yritysverkkokaupan käyttöehtoja.

 

Fazer Pro -yritysverkkokauppa

Mikäli sinulla on tarvetta toistuvalle tilaamiselle, tutustu Fazer Pro -palveluun. Lue palvelun eduista ja uusista ominaisuuksista.

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy Fazer Pro -palveluun ja pääset hyödyntämään yritysverkkokauppaamme hankinnoissasi

Aina ajankohtaisia lahjoja

Karl Fazer Sydänrasia 225g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Maitosuklaa 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Vadelmajugurtti 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Toimisto- ja kokoustarjoilut

Karl Fazer Maitosuklaa 3,0 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Marianne 2,5kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.