Suomen makeimmat yrityslahjat netistä

Tältä sivulta löydät maistuvimmat ratkaisut, kun tarvitset yrityksellesi lahjoja tai haluat yllättää henkilöstöä, kumppania tai asiakkaitasi iloisesti.

Fazerilta saat helposti ja vaivattomasti Suomen makeimmat yrityslahjat henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille vaikka kotiin kuljetettuna

Tervetuloa Fazerin yrityslahjasivulle. Täältä löydät maistuvimmat ratkaisut, kun tarvitset yrityksellesi lahjoja tai haluat yllättää henkilöstön iloisesti. Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät mm. tarpeidesi mukaan personoitavia ratkaisuja kuten Fazerin Sininen ja Marianne yrityksesi viestillä tai Domino-keksipaketit omalla kuvalla ja tekstillä, joiden avulla huomioarvo on taattu. Ja kyllä, meiltä saat kaiken kätevästi laskulla.

Huomioithan, että yrityslahjojen tilaukset mahdollista tehdä ilman rekisteröitymistä Fazer Pro -palveluun.

 

Vielä ehdit tilata kumppaneiden ja henkilöstön joululahjat jouluksi!

Vielä ehdit tilata joululahjat jouluksi, mutta joulutuotteiden saatavuus on rajallista joulun lähestyessä. Teethän siis tilauksesi mahdollisimman pian. Valmiiden tuotepakettien viimeinen tilauspäivä on 11.12. ja personoitujen tuotteiden 4.12., mikäli ne halutaan toimitettavaksi ennen joulua.

Huom. Jouluruuhkan vuoksi ja sitä helpottaaksemme, lähetämme tuotteet matkaan mahdollisimman pian tilauksen jälkeen, mikäli niitä on valmiina varastossa. Voitte saada tuotteet siis hieman toivomaanne aikaisemmin. Mikäli tuotteet ovat vasta pakkauksessa, niin toimitamme ne niiden valmistuttua (esimerkiksi Talven 2024 uutuusboksin toimitukset alkavat vasta viikolla 50).

 

Näin teet tilaustiedustelun yrityslahjoille valmiista tuotepaketista:

1. Valitse tuote ja haluttu määrä. Tutustu alla oleviin tuotteisiin ja valitse kiinnostava tuote ja syötä tilausmäärä. Tilausmäärää on mahdollista muuttaa myöhemmin. Vahvistamme tilauksen käsittelyn yhteydessä lopullisen määrän.

2. Anna lisätiedot toimituksesta. Halutessasi toimitamme tuotteet suoraan vastaanottajan kotiin tai suuremmissa erissä toimipaikkoihin. Voit myös liittää pakettiin haluamasi viestin. Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista.

3. Syötä tilaajan tiedot sekä laskutustiedot valmiiksi nopeuttaaksesi tilauksen käsittelyä. Tilauksen lopussa voit esittää myös lisäkysymyksiä tai toiveita. Yrityspalvelumme on sinuun vielä yhteydessä tilauksen vahvistamiseksi.

Huomioithan, että tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Tuotteiden toimitusaika on noin 8-20 arkipäivää tilausmäärästä ja saatavuudesta riippuen, joten varaathan riittävästi aikaa toimitukselle. Vahvistamme saatavuuden ja toimitusajan tilauksen yhteydessä. Laskulle lisätään arvonlisävero 14 %. Tarkemmin ehtoihin voit tutustua täällä. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin meidät saat aina kiinni myös osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com – ollaan yhteydessä! 

 

Valmiit tuotepaketit:

Fazer x Iittala boksi

Fazerin suussasulavat konvehdit ja Iittalan ikonisen Aalto-kulhon yhdistävä lahja herättää henkiin rakkauden suomalaista perintöä ja korkeaa laatua kohtaan. 

Karl Fazer x Iittala -boksista löydät rakastettuja Karl Fazer maitosuklaa ja jogurtti -täytteisiä konvehteja kauniin sinisessä kääreessä. Iittalan Aalto kulhoa, jonka sävy hehkuu ultramariinin sinisenä, ei ole aiemmin valmistettu tässä värissä. Sävy on Iittalan vuosiväri 2022-2023 ja Suomi 100 -juhlavuoden väri. Kaunis sininen sävy onkin yksi Iittalan myydyimpiä lasituotteiden värejä.

Karl Fazer x Iittala boksi sisältää:

  • 1 x Karl Fazer Selection konvehtirasia 150g,
  • 1 x Karl Fazer Maitosuklaa konvehtirasia 150g,
  • 1 x Iittala Aalto kulho 75mm ultramariininsininen

Huomaathan, että kuvassa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Laatikon koko: 245mm x 140mm x 90mm. Paino n.0,87 kg.Tuotteen arvonlisävero 24%

Pienennä

37,00 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Uutuusboksi Talvi 2024

Huom. Toimitus viikolla 50. Dumle -proteiinipatukka on viivästynyt ja osassa toimituksia se korvataan toisella Pätkis -proteiinipatukalla. Fazerin Talven 2024 uutuusboksi kerää yhteen talven makeimmat uutuudet! Boksi on täydellinen joululahja herkkujen ystävälle tai työkavereiden kanssa jaettavaksi. Boksista löytyy klassikkoherkkujen odotetuimmat uutuudet kuten Remix-karkkipussien miniversiot, Susun Minttu Snacksit sekä Karl Fazerin suussa sulava Pretzel maitosuklaalevy.

Sisältö:

Karl Fazer Pretzel suklaalevy 180 g, 2 x Kismet Pätkis suklaapatukka 41g, Susu Snacks Minttu pussi 160g, Remix Mini Choco karkkipussi 100g, Remix Mini Sour karkkipussi 120g, Remix Mini Minis karkkipussi 120g, Pätkis Crunchy proteiinipatukka 45g, Dumle Crunchy proteiinipatukka 45g

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1 kg.

Pienennä

17,45 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer x Novita -neulontaboksi - Vihreitä kuulia

Rakastetusta klassikosta inspiraationsa saaneet koristeelliset Vihreitä Kuulia -sukat tekevät joka hetkestä hieman ylellisemmän. Fazer Vihreitä Kuulia neulontaboksista löydät neulontaohjeen, langat ja puikot. Tietysti mukana myös Vihreitä kuulia rasia 500g. Boksi ei sisällä viimeistelyneuloja. Ohje on laadittu koon 38/39 sukkien tekoon. Suomenkielinen ohje sisältää myös vinkin suurempien koon sukkien neulomiseen! Lahja, josta riittää tekemistä syksyyn ja jouluun.

Huom! Kuvassa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: L 24,5 X K 24 X 13 cm ja paino n.1,2 kg. Tuotteen arvonlisävero 24 %.

Pienennä

28,22 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 30 kpl
Määrä

Fazer Suomalaiset suosikit

Fazerin Suomiboksi sisältää monipuolisen valikoiman rakastettuja Suomi-makuja. Boksi kokoaa yhteen suklaata, salmiakkia, hedelmäkarkkeja, keksejä ja hapankorppuja. Lemppareita moneen makuun!

Sisältö: Karl Fazer maitosuklaa 200 g, Kismet 55g suklaapatukka, Domino 175 g täytekeksejä, Marianne 220g karkkipussi, Pantteri Mix 180 g karkkipussi, Oululainen Hapankorppuja 200 g, Fazer Salmiakki Mix 180 g karkkipussi, Susu Original snack suklaapatukka 40 g

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,5kg.

Pienennä

17,10 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Klassikkoboksi

Huom. Tilapäisesti loppuunmyyty. Fazerin Klassikkoboksi kerää yhteen rakastetut Fazerin karkit ja suklaat. Erinomainen paketti lahjaksi kotikonttorille tai piristykseksi kahvihuoneeseen. Tässä boksi klassikoita, tuttuja ja rakastettuja tuotteita, joista löytyy lemppareita jokaiseen makuun: suklaata, karkkeja ja salmiakkia. Mukana ovat tietenkin Fazerin Sininen, Geisha, Pantteri, Pihlaja, Marianne, Turkinpippuri ja Fazerin Salmiakki, yhteensä 1,5 kiloa herkkuja.

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,72kg.

Pienennä

23,60 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Fazer Patukkaboksi

Huom. Tilapäisesti loppuunmyyty. Toimitus myös postilaatikkoon. Telkkarista tuttu Patukkajengi seikkailee myös yrityslahjojen maailmassa. Hurmaavat Fazer Patukat Suffeli, Fazerina, Kismet, DaCapo...  Patukkaboksista löytyvät kaikki Fazerin klassikkopatukat. Jos kaikki patukat eivät ole vielä tuttuja, tilaa tämä boksi ja sieltä saattaa löytyä uusi suosikkipatukka. Tai tehkää toimistolla sokkotesti - kuka onkaan työporukan kiistaton patukkapäällikkö!

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 227 mm x 197 mm x 25 mm. Paino noin 0,5 kg.

Pienennä

8,68 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 30 kpl
Määrä

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazerin Yritysmyynti yrityslahjapalvelun laaja valikoima tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin käyttötarkoituksiin henkilökunnan lahjoista kumppaneiden muistamiseen.

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Vastuullisuus on meillä kaiken ytimessä. Tässä artikkelissa kerromme kuinka se näkyy tekemisessämme.

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Personoitavat tuotteet:

 

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Tyylikäs pakkaus persoonallisella viestillä. Myös takapuolelle voi laittaa pidemmän viestin. Minimitilaus on 20 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri teksti.

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Minimitilaus on 24 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri kuva. Sopii myös varainkeruuseen.

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Karkkipaketti omalla logolla ja värillä

Personoi pakettisi yrityksen omalla logolla ja valitsemallasi värillä. Valitse karkkipussi vaihtoehdoista

Karkkipaketti omalla logolla ja värillä

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Vain Fazerilta voit tilata Fazerin Sinisen yrityksesi omalla viestillä.

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Marianne-paketti omalla viestillä

Mukaan tulee kortti, johon saat pidemmän tekstin.

Marianne-paketti omalla viestillä

Käsintehdyt konvehdit

Suklaakonvehtimme valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Kaikki Fazerin herkulliset suklaat on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Suklaanvalmistuksen taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Fazerin käsintehdyt konvehdit ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka tuovat ripauksen luksusta hetkeen kuin hetkeen. Konvehdeissa toimitusaika on noin 3-4 viikkoa, joten otathan sen huomioon kun olet tilaamassa. Tuotteet valmistetaan tilausta kohden. Tarkemmat tiedot ja tilaukset sähköpostilla yrityspalvelu@fazer.com.

 

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl (445g)

Rasia sisältää 36 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 61,23 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Rasia sisältää 16 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 33,16 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Rasia sisältää 8 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 19,21 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Handmade Sulapac box, hinta 13,07 € alv 0% Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa – minimitilausmäärä 3 myyntierää (24 rasiaa). Rasiassa on 7 kappaletta konvehteja. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 4kk valmistuksesta.

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Muut Fazerin makeistuotteet

Kaipaatko vielä jotain muuta? Alla vielä listattuna muutamia suosittuja tuotteita. Kaikki suoraan Yritysmyynnin kautta tilattavissa olevat makeiset, keksit ja Oululaisen hapankorput sekä jälkiuunilastut löydät tuotekuvastoistamme. Voit tiedustella tuotteista ja tilaamisesta osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen

Yritystilauksissamme noudatetaan Fazer Pro -yritysverkkokaupan käyttöehtoja.

 

Fazer Pro -yritysverkkokauppa

Mikäli sinulla on tarvetta toistuvalle tilaamiselle, tutustu Fazer Pro -palveluun. Lue palvelun eduista ja uusista ominaisuuksista.

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy Fazer Pro -palveluun ja pääset hyödyntämään yritysverkkokauppaamme hankinnoissasi

Aina ajankohtaisia lahjoja

Karl Fazer Sydänrasia 225g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Maitosuklaa 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Vadelmajugurtti 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Toimisto- ja kokoustarjoilut

Karl Fazer Maitosuklaa 3,0 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Marianne 2,5kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.