Suomen makeimmat yrityslahjat netistä

Tältä sivulta löydät maistuvimmat ratkaisut, kun tarvitset yrityksellesi lahjoja tai haluat yllättää henkilöstöä, kumppania tai asiakkaitasi iloisesti.

Fazerilta saat helposti ja vaivattomasti Suomen makeimmat yrityslahjat henkilöstölle, kumppaneille ja asiakkaille vaikka kotiin kuljetettuna

Tervetuloa Fazerin yrityslahjasivulle. Täältä löydät maistuvimmat ratkaisut, kun tarvitset yrityksellesi lahjoja tai haluat yllättää henkilöstön iloisesti. Laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme löydät mm. tarpeidesi mukaan personoitavia ratkaisuja kuten Fazerin Sininen ja Marianne yrityksesi viestillä tai Domino-keksipaketit omalla kuvalla ja tekstillä, joiden avulla huomioarvo on taattu. Ja kyllä, meiltä saat kaiken kätevästi laskulla.

Huomioithan, että yrityslahjojen tilaukset mahdollista tehdä ilman rekisteröitymistä Fazer Pro -palveluun.

Ajankohtaista – Makea muista henkilöstöä ja partnereita kevään juhlissa ja tapahtumissa.

Kevät on juhlia ja tapahtumia täynnä, joten mikäs olisi parempi tapa piristää näitä kuin tarjota Fazer herkkuboksit!

Myös kesälahjojen pohtiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Meidän joustavat toimitusvaihtoehdot kuljettavat tuotteet vaikka vastaanottajien kesämökeille. Teethän kesälahjatilauksen viimeistään 12.6., mikäli haluat tuotteet toimitettavan ennen juhannusta.

Valikoima uudistuu

Uudistamme yrityslahjavalikoimaamme kesän aikana. Huippusuositut Patukkaboksi ja Klassikkoboksi jatkavat valikoimassa ja ovat tilattavissa kesän aikanakin. Joululahjojen suunnittelukin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja autamme mielellämme niiden suunnittelussa. Olethan yhteydessä yrityspalveluumme joululahjoihin liittyen.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä yrityspalvelu@fazer.com.

 

 

Valmiit tuotepaketit:

Fazer Patukkaboksi

Toimitus normaalisti myös postilaatikkoon, mutta kesähelteiden takia postilaatikkotoimitus ei mahdollinen. Muut toimitustavat ovat mahdollisia myös kesällä. Telkkarista tuttu Patukkajengi seikkailee myös yrityslahjojen maailmassa. Hurmaavat Fazer Patukat Suffeli, Fazerina, Kismet, DaCapo...  Patukkaboksista löytyvät kaikki Fazerin klassikkopatukat. Jos kaikki patukat eivät ole vielä tuttuja, tilaa tämä boksi ja sieltä saattaa löytyä uusi suosikkipatukka. Tai tehkää toimistolla sokkotesti - kuka onkaan työporukan kiistaton patukkapäällikkö!

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 227 mm x 197 mm x 25 mm. Paino noin 0,5 kg.

Pienennä

8,68 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 30 kpl
Määrä

Fazer Klassikkoboksi

Fazerin Klassikkoboksi kerää yhteen rakastetut Fazerin karkit ja suklaat. Erinomainen paketti lahjaksi kotikonttorille tai piristykseksi kahvihuoneeseen. Tässä boksi klassikoita, tuttuja ja rakastettuja tuotteita, joista löytyy lemppareita jokaiseen makuun: suklaata, karkkeja ja salmiakkia. Mukana ovat tietenkin Fazerin Sininen, Geisha, Pantteri, Pihlaja, Marianne, Turkinpippuri ja Fazerin Salmiakki, yhteensä 1,5 kiloa herkkuja.

Huomaathan, että kuvissa näkyvä laatikko toimii myös kuljetuslaatikkona. Pakkauslaatikon koko: 245 mm x 240 mm x 91 mm. Paino n. 1,72kg.

Pienennä

23,60 € / kpl (alv 0%)

Minimitilausmäärä: 10 kpl
Määrä

Näin teet tilaustiedustelun yrityslahjoille valmiista tuotepaketista:

 

1. Valitse tuote ja haluttu määrä. Tutustu yllä oleviin tuotteisiin ja valitse kiinnostava tuote ja syötä tilausmäärä. Tilausmäärää on mahdollista muuttaa myöhemmin. Vahvistamme tilauksen käsittelyn yhteydessä lopullisen määrän.

2. Anna lisätiedot toimituksesta. Halutessasi toimitamme tuotteet suoraan vastaanottajan kotiin tai suuremmissa erissä toimipaikkoihin. Voit myös liittää pakettiin haluamasi viestin. Lue lisää toimitustavoista ja hinnoista.

3. Syötä tilaajan tiedot sekä laskutustiedot valmiiksi nopeuttaaksesi tilauksen käsittelyä. Tilauksen lopussa voit esittää myös lisäkysymyksiä tai toiveita. Yrityspalvelumme on sinuun vielä yhteydessä tilauksen vahvistamiseksi.

Huomioithan, että tuotteiden saatavuus voi vaihdella. Tuotteiden toimitusaika on noin 8-20 arkipäivää tilausmäärästä ja saatavuudesta riippuen, joten varaathan riittävästi aikaa toimitukselle. Vahvistamme saatavuuden ja toimitusajan tilauksen yhteydessä. Laskulle lisätään arvonlisävero 14 %. Tarkemmin ehtoihin voit tutustua täällä. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin meidät saat aina kiinni myös osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com – ollaan yhteydessä! 

 

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazerin Yritysmyynti yrityslahjapalvelun laaja valikoima tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin käyttötarkoituksiin henkilökunnan lahjoista kumppaneiden muistamiseen.

11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Vastuullisuus on meillä kaiken ytimessä. Tässä artikkelissa kerromme kuinka se näkyy tekemisessämme.

Fazer Yritysmyynti – vastuullisesti ja ympäristövaikutukset huomioiden

Personoitavat tuotteet:

 

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Tyylikäs pakkaus persoonallisella viestillä. Myös takapuolelle voi laittaa pidemmän viestin. Minimitilaus on 20 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri teksti.

Karl Fazer konvehtirasia omalla tekstillä

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Minimitilaus on 24 pakettia, joista vaikka jokaisessa voi olla eri kuva. Sopii myös varainkeruuseen.

Domino-paketit omalla kuvalla ja logolla

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Vain Fazerilta voit tilata Fazerin Sinisen yrityksesi omalla viestillä.

Fazerin Sininen yrityksesi omalla viestillä

Marianne-paketti omalla viestillä

Mukaan tulee kortti, johon saat pidemmän tekstin.

Marianne-paketti omalla viestillä

Käsintehdyt konvehdit

Suklaakonvehtimme valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Kaikki Fazerin herkulliset suklaat on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta. Suklaanvalmistuksen taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Fazerin käsintehdyt konvehdit ovat kuin pieniä taideteoksia, jotka tuovat ripauksen luksusta hetkeen kuin hetkeen. Konvehdeissa toimitusaika on noin 3-4 viikkoa, joten otathan sen huomioon kun olet tilaamassa. Tuotteet valmistetaan tilausta kohden. Tarkemmat tiedot ja tilaukset sähköpostilla yrityspalvelu@fazer.com.

 

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl (445g)

Rasia sisältää 36 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 61,23 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 36 kpl

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Rasia sisältää 16 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 33,16 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 7 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 16 kpl (190g)

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Rasia sisältää 8 herkullista käsintehtyä konvehtia. Hinta 19,21 € alv 0%. Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa. Minimitilaus 3 myyntierää. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 6kk valmistuksesta.

Karl Fazer Käsintehtyjä konvehteja 8 kpl (90g)

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Handmade Sulapac box, hinta 13,07 € alv 0% Myydään myyntierittäin ja myyntierä sisältää 8 rasiaa – minimitilausmäärä 3 myyntierää (24 rasiaa). Rasiassa on 7 kappaletta konvehteja. Toimitusaika noin 3-4 viikkoa. Säilyvyys 4kk valmistuksesta.

Laadukkaat käsintehdyt konvehdit

Muut Fazerin makeistuotteet

Kaipaatko vielä jotain muuta? Alla vielä listattuna muutamia suosittuja tuotteita. Kaikki suoraan Yritysmyynnin kautta tilattavissa olevat makeiset, keksit ja Oululaisen hapankorput sekä jälkiuunilastut löydät tuotekuvastoistamme. Voit tiedustella tuotteista ja tilaamisesta osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen

Yritystilauksissamme noudatetaan Fazer Pro -yritysverkkokaupan käyttöehtoja.

 

Fazer Pro -yritysverkkokauppa

Mikäli sinulla on tarvetta toistuvalle tilaamiselle, tutustu Fazer Pro -palveluun. Lue palvelun eduista ja uusista ominaisuuksista.

Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy Fazer Pro -palveluun ja pääset hyödyntämään yritysverkkokauppaamme hankinnoissasi

Aina ajankohtaisia lahjoja

Karl Fazer Sydänrasia 225g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Maitosuklaa 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Karl Fazer Vadelmajugurtti 270 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Toimisto- ja kokoustarjoilut

Karl Fazer Maitosuklaa 3,0 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Marianne 2,5kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.