Fazer Lemppari

Fazer Lempparit ovat herkullisia leipiä, jotka maistuvat koko perheelle ja sopivat niin aamu-, ilta- kuin välipalaksi. Fazerin Lemppari-perhe on kasvanut ja monipuolistunut entisestään.

Fazer Lemppari -tuoteperheessä on herkullisia ja käteviä leipiä, jotka maistuvat koko perheelle. Fazer Lemppari tekee aamu-, ilta- ja välipalahetkistä arjen lempparihetkiä! Lemppari-rieskaset ovat herkullisia ja ne sopivat pieneenkin käteen. Suosittujen Lemppari Kaurasämpylöiden rinnalta löytyvät aidosti paahtimeen suunnitellut Lemppari Paahtosämpylät.

Lemppari-rieskaset

Rieskasegmentti on kasvussa ja makujen eri sävyt viehättävät kuluttajia. Lemppari Kaurarieskasen kylkeen on syntynyt maukas makuvariantti, Lemppari Perunarieskanen. Peruna tuo herkullista mehevyyttä pyöreään rieskaan. Lemppari-rieskasten rakastettu rakenne on saatu syntymään leipomalla leivät pehmeyden takaavaan kaurahauteeseen.

Fazer Lemppari Kaurarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Lemppari Perunarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Lemppari-sämpylät

Lemppari-sämpylät sisältävät täysjyväkauraa, joka tuo niihin lempeän maun. Kaurasämpylä on ihanan kuohkea ja mehevä kauraisa sämpylä. Valmiiksi halkaistut paahtosämpylät sujahtavat mukavasti paahtimeen, jossa ne saavat rapean pinnan menettämättä muhkeuttaan ja pehmeyttään. Ja mikä parasta, Lemppari-paahtosämpylöissä on vähemmän suolaa!

Kokeile herkullisia Lemppari-reseptejä!