Fazer Lemppari

Fazer Lemppari -tuoteperheessä on herkullisia ja käteviä leipiä, jotka maistuvat koko perheelle. Fazer Lemppari tekee aamu-, ilta- ja välipalahetkistä arjen lempparihetkiä! Lemppari-rieskaset ovat herkullisia ja ne sopivat pieneenkin käteen. Suosittujen Lemppari Kaurasämpylöiden rinnalta löytyvät aidosti paahtimeen suunnitellut Lemppari Paahtosämpylät. Syksyn 2023 uutuutena tuomme Lemppari-tuoteperheeseen uudenlaisen täytettävän leivän: Fazer Lemppari Paahtotasku on paahtimeen mahtuva leipätasku, jonka voi täyttää mieleisillä täytteillä ja paahtaa täytteineen paahtimessa herkulliseksi toastiksi.

Fazer Lemppari Paahtotasku

Fazer Lemppari Paahtotasku on täysin uudenlainen täytettävä vaalea leipä! Paahtotaskussa on yläreunassa avauskohta, josta saat laitettua valitsemasi täytteet sisään. Täytetty leipä paahtuu paahtimessa hetkessä herkulliseksi toastiksi.

Lemppari Paahtotasku

Usein kysytyt kysymykset

Miten Paahtotasku avataan? Mitä Paahtotaskun sisään voi laittaa? Kuinka kauan herkkua paahdetaan?

Menikö sormi suuhun? Katso helpot neuvot Paahtotaskun käyttöön.

Paahtotaskun voi täyttää mieleisillään suolaisilla tai makeilla täytteillä, ota talteen helpot reseptivinkit!

Lemppari-rieskaset

Rieskasegmentti on kasvussa ja makujen eri sävyt viehättävät kuluttajia. Lemppari Kaurarieskasen kylkeen on syntynyt maukas makuvariantti, Lemppari Perunarieskanen. Peruna tuo herkullista mehevyyttä pyöreään rieskaan. Lemppari-rieskasten rakastettu rakenne on saatu syntymään leipomalla leivät pehmeyden takaavaan kaurahauteeseen.

Fazer Lemppari Kaurarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Lemppari Perunarieskanen 12kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Lemppari-sämpylät

Lemppari-sämpylät sisältävät täysjyväkauraa, joka tuo niihin lempeän maun. Kaurasämpylä on ihanan kuohkea ja mehevä kauraisa sämpylä. Valmiiksi halkaistut paahtosämpylät sujahtavat mukavasti paahtimeen, jossa ne saavat rapean pinnan menettämättä muhkeuttaan ja pehmeyttään. Ja mikä parasta, Lemppari-paahtosämpylöissä on vähemmän suolaa!

Kokeile herkullisia Lemppari-reseptejä!