Fazer Talon tuoteperhe

Fazer Talon tuoteperheestä helpotusta ammattikeittiön arkeen

Fazer Talon tuoteperhe on suunniteltu helpottamaan sinun, keittiön ammattilaisen, valintoja ja päivittäistä työskentelyä. Se tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja ja ideoita, miten voit räätälöidä asiakkaillesi herkullisia tuotteita ja suussa sulavia makuelämyksiä helposti ja kustannustehokkaasti.

Muutamalla tuotenimikkeellä monipuolinen ja houkutteleva valikoima

Asiakkaat kaipaavat uniikkeja tuotteita, vaihtelua ja uusia makuja. Fazer Talon tuoteperhe sisältää niin suolaisia kuin makeitakin taikina-aihioita ja sulattamalla valmiita pohjia. Muokkaamalla ja täyttämällä Talon tuoteperheen laadukkaita tuotteita, saat nopeasti ja kustannustehokkaasti omien tarpeiden mukaan vaihtelua tarjontaan.

Kurkkaa vinkit, joiden avulla paistat vappumunkit Talonpullasta

Katso video alta tai lataa pdf-tiedosto, jonka voit esimerkiksi tulostaa.

Fazer Talon taikina-aihiot

Fazer Talonpulla on valmiiksi nostatettu ja nopea valmistaa. Säästät tilaa pakkasessa, kun samasta aihiosta voit valmistaa monta eri tuotetta. Sopii erinomaisesti munkeiksi, punnus-, täyte- tai ihan perinteiseksi pullaksi.

Fazer Talon Vanilja- ja Kanelipullataikinoista loihdit kädenkäänteessä eri kokoiset ja näköiset variaatiot: korvapuustit, kierrepullat ja viuhkapullat. Myös isommat pitkot ja bostonkakut onnistuvat näillä tuotteilla.

Fazer Talon Pizzataikinapulla on laadukas ja sillä on hyvät leivontaominaisuudet. Pizzojen lisäksi voit tehdä tästä tuotteesta pizzaleipää tai suolaisia piiraita

Fazer Talonpulla 48 x 75g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Talon Kanelipullataikina 16 x 46g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Talon Vaniljapullataikina 16x430g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Talon Pizzataikinapulla 70 x 150g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Talon täytettävät aihiot

Fazer Talon Tumman ja Vaalean kakkupohjalevyn valtti on nopeus ja helppous - sulata, täytä ja laita esille! Kakkupohjalevyistä voit tehdä eri kokoisia ja näköisiä kakkuja ja leivoksia.

Fazer Laivurin vaaleat viipaleet ja moniviljaviipaleet ovat monikäyttöisiä ison viipalekoon ansiosta. Viipaleissa on hyvä rakenne, maku ja kosteus, joten ne käyvät erinomaisesti mm. sandwicheihin, kolmioleipiin ja toasteihin sekä aamiais- ja lounaspöytiin tai vitriiniin.

Fazer Talon Tumma kakkupohjalevy 6 x 430g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Talon Vaalea kakkupohjalevy 6 x 430g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Räätälöi tuotteet omien tarpeiden mukaan