11+1 tapaa hyödyntää Fazerin liikelahjoja

Fazerin makeat ja kotimaiset yrityslahjat eivät jätä ketään kylmäksi ja sopivat useaan eri tarkoitukseen. Lue lisää alta tai tutustu suoraan yrityslahjavalikoimaan.

Fazerin Yritysmyynti yrityslahjapalvelun laaja valikoima tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin käyttötarkoituksiin henkilökunnan lahjoista kumppaneiden muistamiseen. Keräsimme tähän artikkeliin inspiraatioksi 11+1 tapaa hyödyntää Fazerin erilaisia yrityslahjoja. Samalla pääset tutustumaan valikoimaan ja toimitustapoihin, joita voimme räätälöidä juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaan.

Psst... Jos haluat jo vilkaista tuotteita etukäteen, niin liikelahjojen valikoiman löydät täältä.

1. Lomaltapaluuyllätykset

Kaikki hyvä kuten loma loppuu aikanaan, mutta loman loppu voi myös maistua hyvälle. Fazerin Patukkaboksi työpisteellä kääntää suupielet hymyyn jopa loman jälkeisenä maanantaina.

2. Tiimipäivät ja virtaa workshoppeihin

Parhaita tiimipäiviä muistellaan vielä pitkään, ja hyvin onnistuneet workshopit antavat virtaa uuden äärellä. Järkkää naposteltavat tai vaikka isompi setti Fazerin herkkuja piristämään mukavaa päivää. Tarjolla mm. käsintehtyjä konvehteja, mutta myös terveellisempää välipalasnackia. Patukkabokseista ja Patukkaboksi Triplana riittää naposteltavaa pidempäänkin workshopiin joko itselle, tai jaettavaksi kollegan kanssa.

3. Lahja työntekijälle merkkipäivänä

Yhdellä konvehtirasialla voi saada ihmeitä - ja ennen kaikkea hyvää mieltä - aikaan. “Hyvää syntymäpäivää, ja kiitos, kun olet meillä töissä!”.

4. Pikkusesongit, kuten ystävänpäivä ja yleiset juhlapäivät

Ystävänpäivä, naistenpäivä, vappu, pääsiäinen, talviloma, itsenäisyyspäivä, juhannus jne. Ja jokainen näistä on erinomainen sauma lisätä hyvää mieltä pienten lahjojen avulla. Kun yritys tarjoaa juhlapyhän herkut perheen tai kavereiden kanssa jaettavaksi, niin vapaapäiviltä töihin paluukin tapahtuu hyvillä mielin. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin esimerkiksi kauden uutuusboksi tai Fazerin Klassikkoboksi.

5. Seal the Sweet deal

Myyntiä voi edistää ja vauhdittaa myös makeasti. Livauta mukaan levy Fazerin Sinistä tai Patukkaboksi ja liidi ei jää kylmäksi. Pieni investointi voi tuoda suuret kaupat!

6. Apuna rekrytoinnissa

Uuden työntekijän rekrytointi on iso juttu sekä yritykselle että hakijoille. Makealla lahjalla varmistat, että prosessista ei jää paha maku suuhun niille jotka eivät tulleet valituiksi, ja yrityksestänne jää samalla positiivinen mielikuva. Valittu henkilö on kiva toivottaa tervetulleeksi vaikkapa personoidulla Fazerin Sinisellä tai kauden uutuusboksilla.

7. Kiitä kumppaneita

Iso projekti maalissa ja lopussa kiitos seisoo. Pieni extraherkku kädenpuristuksen kyytipoikana takaa hyvän yhteistyön myös jatkossa.

8. Liikelahjat omalla viestillä ja logolla

Meiltä saat myös Fazerin klassikoita yrityksenne omilla viesteillä. Tällä hetkellä vaihtoehtoina on Fazerin Sinisen, Marianne, Sininen -maitosuklaakonvehti ja Domino. Domino-pakkauksiin saa tekstin lisäksi oman kuvan ja logon. 

9. Joululahat

Lahjan antamisen suurin sesonki, ja silloin onnistuminen kannattaa varmistaa antamalla vain parhaita lahjoja. Tarjolla mm. erikoisbokseja, joiden avulla voi rakentaa oman suklaatalon. Makeiset ovat myös turvallinen valinta, ja tarjolla on myös tuotteita, jotka soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon.

Mikäli olet oikein aikaisessa liikenteessä Joululahjojen kanssa ja olet tilaamassa erittäin isoja määriä, voimme tehdä jopa jotain täysin räätälöityä. Nämä kuitenkin tarkastellaan yksittäistapauksina riippuen toiveista.

10. Kesälahjat

Lomille lomps suut makeana. Tiukka talvi- ja kevätrypistys on takana ja on aika lähteä viettämään ansaittua kesälomaa. Lähetä porukka kesälaitumille Fazerin kesän uutuusboksi kainalossa. Uutuusboksista löytyy laaja kattaus kauden uusia makuja. Tutustu kaikkiin erikoisbokseihimme täältä.

11. Milloin vain, minne vaan

Olipa kyse lahjoista toimistoon tai hybridiajan kotikonttoreille, meiltä saatte toimituksiin monipuoliset vaihtoehdot, joita pystymme vielä räätälöimään eri tarpeisiin. Pystymme toimittamaan tilaukset suurempana eränä yhteen pisteeseen tai vaikka jokaiselle vastaanottajalle kotiin DHL Express -palvelun kautta. Vastaanottajalla on mahdollisuus muuttaa toimitusaikaa ja toimitusosoitetta, miten hänelle vain parhaiten sopii, joten myös loma-ajan toimitukset sujuvat siis ongelmitta. DHL tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joista vastaanottaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon toimituksen vastaanottamiseksi.

+1 Jokin meni pieleen ja tuli paha mieli

Reklmaatio ei ole koskaan kiva juttu – jokin on omassa toiminnassa mennyt pieleen. Mutta ei hätää, asian voi kääntää vielä voiton puolelle. Anna harmistuneelle asiakkaalle oman hyvityksen lisäksi makea extrahyvitys, mikä ei varmasti jää huomaamatta. Esimerkiksi Patukkaboksi on edullinen vaihtoehto, mutta vaikutus varmasti suuri!

Miltä vaikuttaa, pääsettekö lahjahankinnoissa näillä vinkeillä eteenpäin? Ja ideat eivät toki loppuneet tähän – ota yhteyttä niin ideoidaan lisää ja varmistetaan parhaat lahjat juuri teidän tarpeisiinne. Meidät saat kiinni osoitteesta yrityspalvelu@fazer.com. Valitsemalla Fazerin, valitsette samalla kotimaisen vaihtoehdon – aika hyvä juttu vai mitä. Toivottavasti kuulemme teistä pian!

 

Tilaa Suomen makeimmat yrityslahjat netistä

Maistuvimmat ratkaisut, kun tarvitset yrityksellesi lahjoja tai haluat yllättää henkilöstöä, kumppania tai asiakkaitasi iloisesti. Tilaukset myös ilman rekisteröitymistä.

Tilaa Suomen makeimmat yrityslahjat netistä

Ota yhteyttä

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä. Autamme löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä