Fazer Real

Fazer Real

Maukasta, tuoretta, luonnollista ja kotimaista.

Terveellisten leipien uranuurtaja REAL on leiponut uutuuden.  Real Täysjyväpala 100% kaura  on 100% täysjyväkauraa sisältävä terveellinen ja herkullinen palaleipä, jossa runsaasti Realista tuttua jyväisyyttä ja mehevyyttä.

Tässäkin makuvariantissa on uniikkina ainesosana Real-viipaleleivistä tuttu jyväkalte, joka antaa leipään pehmeiden jyvien ihanaa purutuntumaa, rakennetta ja maukkautta, sekä täysjyvän erittäin hyvän ravitsemussisällön. Fazer Real -leivät leivotaan Fazerin leipomolla Lahdessa. 

Terveellinen valinta

Terveellisyyden merkitys ostopäätöksissä on noussut. 54% kuluttajista sanoo, että leivän terveellisyys on erittäin tärkeää. Leipä on merkittävässä roolissa kuluttajan terveellisemmissä valinnoissa erilaisten pähkinöiden, snacks-patukoiden sekä vege-vaihtoehtojen rinnalla.

Kuluttajalle tärkeimpiä terveellisen leivän ominaisuuksia tällä hetkellä ovat runsaskuituisuus sekä viljoista kaura, ruis sekä täysjyvät. Kuluttajat hakevat ravitsevaa ja herkullista syötävää, jonka nauttimisen jälkeen olo on kylläinen, mutta keveä.

Fazer Real Kauran pakkauksessa on Fazer Brainhow -tunnus. Merkki on lupaus siitä, että kyseinen tuote sisältää merkittävän määrän ravintoaineita, joiden on tieteellisissä tutkimuksissa todettu olevan hyväksi aivoille ja kognitiivisille toiminnoille. Lisäksi Fazer Real -tuoteperhe kantaa ylpeänä myös Sydänmerkkiä ja Hyvää Suomesta -tunnusta.

Fazer Brainhow      Sydänmerkki         Hyvää Suomesta

Jotta leipä jää osaksi säännöllistä arkikäyttöä,
on tärkein tekijä kuitenkin aina leivän maku ja tuoreus. 

Fazer Real -tuoteperheen terveelliset makuvariantit

Fazer Real Täysjyväpala 100% kaura 4kpl 310g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Fazer Real Ruis 420g

Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteen hintatiedot.

Aivoruoalla pärjää paremmin