Fazershop on nyt Fazer Pro

Tältä sivulta löydät ohjeet uuden yritysverkkokaupan käyttöönottoon

Fazer Makeisten Fazershop -yritysverkkokauppa on siirtynyt uuteen Fazer Pro -palveluun. Uusi Fazer Pro -palvelu on Fazer Makeisten ja Fazer Leipomoiden yhteinen yritysverkkokauppa. Uusi palvelu mahdollistaa mm. tilaushistorian tarkastelun, ostoslistojen tekemisen sekä helpon uudelleentilaamiseen.

Tältä sivulta löydät ohjeet siitä, kuinka otat käyttöön uuden palvelun. Ohjeet koskevat sekä vanhoja että uusia käyttäjiä. Mikäli Fazer Pro on sinulle tuntematon palvelu, voit lukea lisää palvelusta ja sen eduista täältä.

Information in English: Fazershop is now Fazer Pro. Please read the English instructions how to start using new service here

Oletko aikaisemmin käyttänyt Fazershop-yritysverkkokauppaa?

Olemme siirtäneet käyttäjätilejä vanhasta palvelusta uuteen palveluun ja tiedottaneet siitä kyseisiä käyttäjiä. Jotta varmistamme asiakastietojemme ajantasaisuuden, emme ole siirtäneet vanhimpiä käyttäjiä sekä käyttäjiä, jotka eivät ole tehneet tilauksia vanhassa palvelussa.

Mikäli et ole varma, onko sinun käyttäjätiliäsi siirretty, niin kokeile tilata sähköpostiosoitteellesi uusi salasana uudessa palvelussa.  Kun saat sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi ja seuraat ohjeita, pääset tekemään tilauksia uuteen palveluun. Voit tilata uuden salasanan täällä.

Jos et saa ohjetta uuden salasanan asettamiseen, käyttäjätiliäsi ei ole todennäköisesti  siirretty vielä uuteen palveluun. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä Makeisten asiakaspalveluun. Ilmoita viestissäsi myös yrityksesi nimi ja y-tunnus nopeuttaaksesi käsittelyä. Voit lähettää viestin tällä lomakkeella.

Jos sinulla on kysyttävää Fazershopin aikaisista tilauksista, olethan yhteydessä Fazer Makeisten asiakaspalveluun

 

Oletko uusi asiakas Fazerille?

Mikäli olet uusi asiakas, voit jättää rekisteröitymishakemuksen täällä. Tämän jälkeen käsittelemme hakemuksen ja aktivoimme käyttäjätilin. Kirjautuneena käyttäjänä näet oman tuotevalikoimasi hinnat ja pääset tekemään ostoksia.​

 

Fazer Makeiset asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Rekisteröityminen

Mikäli olet uusi asiakas, lähetä rekisteröintihakemus