Tilausvirheet

 

Fazer Pron tekniset tilausvirheet

Joskus tilauksessa voi tapahtua tekninen virhe sähköistä tilausta lähetettäessä. Mitä aikaisemmin se huomataan, sitä varmemmin pystymme tarttumaan asiaan ja varmistamaan, että saat tilaamasi tuotteet oikea-aikaisesti perille. 

Tarkista aina Tilausvahvistus

Vilkaise jokaisen tilauksesi jälkeen tilauksesta tullut Tilausvahvistus. Siihen on linkki sähköpostiviestissä, joka saapuu sinulle kunkin tilauksen älkeen. Tilausvahvistukset listautuvat Tilaushistoria-sivulle, johon voit navigoida Fazer Pro -etusivun yläoikealla olevan 'ukko'-ikonin kautta:

image8ek6j.png

Viimeisin tekemäsi tilaus näkyy Tilaushistoria-sivun ylimmäisenä. Voit tarkastella sen sisältöä klikkaamalla 'Näytä tilaus'.
image84olg.png

Punainen teksti Kiitos-sivulla

Tilauksesi jälkeen ruudulle ilmestyy Kiitos-sivu. Jos siinä näkyy punaista tekstiä, se tarkoittaa yleensä sitä, että tilaus ei lähtenyt etenemään järejstelmässä normaalisti. 

imagext2gw.png

Järjestelmien välillä on ajoittain pientä viipyilyä ja punainen teksti voi olla herja vain lyhytaikaisesta katkosta. Tilauksen läpimenovarmistus toimii siten, että tilausta ohjataan noin tunnin ajan järjestelmäputkessa eteenpäin ja tilaus yleensä hoitaa tiensä maaliin automaattisesti tunnin aikajänteellä. Jos tekninen ongelma jatkuu yli tunnin, järjestelmä hylkää tilauksen kokonaan. 

Niin kauan kuin tekninen lähetysongelma on päällä, Tilaushistoria-sivulla näkyy ns. virheellinen tilaus, jossa on punainen merkintä, eikä tilausta pysty avaamaan. Kun tekninen ongelma korjaantuu, Tilausvahvistus päivittyy automaattisesti Tilaushistoria-sivulle. 

Miten toimin, jos havaitsen teknisen virheen?

Kun näet Kiitos-sivulla punaisen tekstin tai et pysty avaamaan juuri tekemääsi tilausta Tilaushistoria-sivulta, malta hetki. Käy vilkaisemassa tunnin päästä Tilaushistoria-sivulta, onko ongelmatilanne korjaantunut.

  • Jos tilaus on lopulta vahvistunut ja edennyt eteenpäin, Tilausvahvistus on päivittynyt Tilaushistoria-sivulle. Pystyt nyt avaamaan ja tarkastelemaan tilausta.
  • Jos Tilausvahvistus ei päivity sivulle puolentoista tunnin aikaviiveellä, tilaus ei ole mennyt eteenpäin, ja päivitysyritys on lakannut. Tilaus ei etene järjestelmässä.

Ota tällöin yhteyttä Fazeriin:

Fazer Makeisten Myyntipalvelu
yrityspalvelu@fazer.com

Fazer Leipomoiden Myyntipalvelu
puhelin 020 555 3456
asiakaspalvelu@fazer.com

HUOM: Päivittäisten leipomotilausten täytyy olla järjestelmässä sisällä ihan viimeistään klo 13.30, joten jos kyse on seuraavan päivän toimituksesta, soita meille mielellään klo 13.00 mennessä, niin ei tule hoppu viimeistellä tilaustasi. 

Tuote ei ole toimituksessa toivotulle toimituspäivälle

Joskus jokin tuote saattaa olla tilausvahvistuksessa yliviivattuna. Tällöiln kyseinen yliviivattu tuote jää pois toimituksesta. Tämä johtuu siitä, että yliviivattu tuote ei ole toimitettavissa sille päivälle, jolle olet toimitusta pyytänyt. Muiden tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden toimitus tapahtuu vahvistuksen mukaisesti. 
imagewre2d.png

 

 

Fazerin leipomotilausten toimituspuutteet

Fazer Prossa tehdyt leipomotilaukset kulkevat suoraa putkea suurempaan tilausjärjestelmään, joka sorttaa tilaukset logistisesti oikeisiin kanaviin ja toimitusketjuihin. Koska tuotevalikoimamme on laaja, ajoittain esiintyy ennalta arvaamattomia tuote- ja toimituspuutteita. Yleensä syynä on tekninen linjarikko, liikenteessä tapahtuneet yllätykset tai jokin muu tuotannollinen syy. Saattaa siis olla, että tilauksesi on kulkenut Fazer Prosta täysin aukottomasti eteenpäin, mutta toimitus ei vastaakaan tilausta ja Fazer Prosta saamaasi tilausvahvistusta. Tällaisessa tapauksessa Fazer hyvittää puuttuneet tuotteet automaattisesti toimitusraportoinnin mukaan.

Äkillisistä toimituksiin liittyvistä muutoksista lähtee asiakkaalle aina kirjallinen tiedote.