Fazer Pro käyttövinkit

Vinkit Fazer Pro -tilausten tekoon

 

Kehitämme Fazer Pron käyttöliittymää jatkuvasti. Sivustolle saattaa ilmestyä uudentyyppisiä toiminteita ja sivun ilmekin saattaa joiltain osin joskus muuttua. Keräämme tälle sivulle Fazer Pro -tilausjärjestelmän käyttöön liittyviä vinkkejä ja kikkoja, jotka toivottavasti auttavat sinua. 

Vinkkilista

 

Tulevat Fazer Pro -käyttövinkki-päivitykset

Päivitämme käyttövinkkejä tälle sivulle pikapuolin lisää. Jos sinulle tulee mitä tahansa ongelmaa tai kysyttävää Fazer Pro -tilausjärjestelmän käytöstä tai tarvitset opastusta johonkin pikkuasiaan, kysy meiltä. Pyrimme vastaamaan sinulle niin pian kuin mahdollista. Jos haluat, että soitamme sinulle, lisää viestiisi mukaan oma puhelinnumerosi. 

Lähetä käyttövinkki-kysymyksesi meille tällä lomakkeella >  

 

Kehitä sivustoa kanssamme

Otamme mielellään vastaan kehitysideoita Fazer Pro -käyttöliittymän parantamiseksi. Onko sinulla esimerkiksi tarvetta Jatkuvalle tilaukselle? Entä sivuston kielivaihtoehdot, riittääkö suomi ja englanti sinulle, vai toivoisitko palvelua mahdollisesti jollain muulla kielellä? Entä mitä tahansa muuta? Olemme enemmän kuin iloisia, kun kuulemme suoraan asiakkaan äänellä, millaisia toiminnallisuuksia järjestelmään toivotaan.

Kerro meille, mitä sinä toivot Fazer Prolta >